Diskuzní fórum

Příspěvky v diskuzním fóru by se měly vztahovat k jednotlivým tématům a měly by zachovávat pravidla slušnosti.

Příspěvky porušující pravidla diskuze mohou být bez dalšího vysvětlení smazány. Diskuzní příspěvky nevyjadřují oficiální stanovisko provozovatele a nemusí se shodovat s jeho názorem.

Seznam hlavních diskuzních kategorií jsme vybrali sami tak, aby zabrali co největší možný okruh témat a diskuzní fórum tak bylo přehledné a jsou neměnné. Za všechny své příspěvky na tomto foru jsou zodpovědní uživatelé, kteří daný text vloží. Za tímto účelem je také logována jejich aktuální IP adresa.

Písmeno R před tématem označuje registrované diskuzní fórum a odpovídat na příspěvek může pouze registrovaný uživatel. Jak se registrovat?

V každém z těchto témat si můžete již sami zakládat vlastní diskuze. Můžete tak učinit, pokud po kliknutí na hlavní okruh témat zvolíte "Založit novou diskuzi". Napiště krátký popis pro orientaci a můžete začít.

Provozovatel upozorňuje, že internet není anonymní prostředí, na které by se nevztahovaly platné zákony. Svoboda vyjadřování garantovaná všem Listinou základních práv a svobod má určité právní hranice vymezené právy ostatních osob kolem nás. Zejména se jedná o občanskoprávní ustanovení o ochraně osobnosti, trestněprávní ustanovení o pomluvě a autorský zákon.

Přispěvovatel, který poruší zákon, či jiné obecně závazné předpisy, by si měl být vědom toho, že se tak vystavuje trestněprávnímu postihu či řízení ve věcech občansko-právních dle příslušných ustanovení zákona.

Napadá Vás další téma, které může obohatit naše fórum a oslovit občany města? Kontaktujte nás na: webmaster@ods.klecany.cz

Hlavní diskuzní kategorie

NázevPočet podkategoriíPočet příspěvkůPoslední příspěvěk
Problémy města a jejich možné řešení 214 97 2017-04-19 13:09:45